شنبه 06 اردیبهشت 1404
EN

خبرگزاری

فارس: دیدار مدیر حج و زیارت باتفاق مدیران کاروانها و مجموعه حج 96 با حضرت آیت الله دستغیب نماینده محترم مردم فارس در مجلس خبرگان رهبری و تولیت معزز آستان مقدس احمدی و محمدی "ع".

727
0
به گزارش روابط عمومی حج و زیارت استان فارس در روز یکشنبه مورخ 96/04/25 با توجه به عملیاتی شدن حج تمتع 96 ، علیرضا زینلی مدیر حج و زیارت باتفاق مدیران کاروانها و مجموعه حج تمتع 96 این استان با حضرت آیت الله دستغیب نماینده محترم مردم فارس در مجلس خبرگان رهبری و تولیت معزز آستان مقدس احمدی و محمدی "ع" دیدار کردند.
مدیر حج و زیارت فارس در ابتدا ،ضمن بیان ارائه گزارشی از اقدامات انجام شده حج تمتع سالجاری در این استان از همکاری های تولیت محترم آستان مقدس احمدی و محمدی "ع" با حج و زیارت در بحث حرم تا حرم تشکر نمودند.
حضرت آیت الله سیّد علی اصغر دستغیب در جمع مدیران کاروانها و مجموعه حج تمتع با بیان اینکه اخلاق در حج اصل عمده است ابراز داشتند: کار شما بسیار ارزشمند است و آنگاه که انسان بداند وظیفه ای که بر عهده گرفته خدمتی بزرگ در راستای رضای الهی است با اطمینان قلبی بیشتر و تلاش مضاعف فعالیت می کند که این کار را انبیا الهی و ابراهیم خلیل بنیانگذاری نموده و مکلف شدند خانه خدا را برای کسانی که طواف می کنند و معتکف آن می شوند و رکوع و سجود به جا می آورند، پاکیزه کنند و از این نظر خدمت به حجاج کار ارزشمندی است.
ایشان در ادامه بیان داشتند: همه کسانی که پیش از مدیر محترم فعلی حج و زیارت حضور داشته اند توفیقاتی را رقم زدند امّا ارتباطی که در دوره فعلی بین سومین حرم اهل بیت (ع) با حرم های مقدس پیامبر اکرم(ص)و ائمه بقیع (علیهم السلام) و اعتاب مقدسه عراق تحت عنوان طرح حرم تا حرم برقرار شده ارزشمند است.
حضرت آیت الله سیّد علی اصغر دستغیب افزودند: باید از ظرفیت های سومین حرم استفاده کنیم و این مهم با همکاری، همفکری و همگامی کسانی که در ارتباط با مسائل حج و زیارت و اعتاب مقدسه فعالند ممکن است.
نماینده مردم فارس در مجلس خبرگان رهبری بیان کردند: کسانی که عشق به خداوند، کعبه، مسجد الحرام، مسجد النبی(ص) و قبرستان بقیع مظلوم دارند به خود اجازه نمی دهند این تصور برایشان واقع شود که از ترغیب و تشویق حج تمتع و عمره غافل شوند که هیچ دلیلی نمی تواند ما را از این برنامه عظیم و سازنده فرد و جامعه منصرف سازد، چراکه حج یک دوره تربیتی متعالی و یک امر واجب الهی است که ترک آن جز در موارد ضروری نمی تواند مجاز باشد.
قائم مقام جامعه روحانیت شیراز عنوان کردند: با تاکیدی که امامان معصوم(ع) بر حج داشتند و اینکه حضور حضرت ولی عصر(عج) در آن مراسم جز اعتقادات ماست باید در این راستا تلاش وافر شود، البته گاهی ممکن است در جریان سفر مکه نارضایتی هایی برای برخی حجاج پیش بیاید که از بعضی از این گلایه ها می توان پیشگیری کرد و با استفاده از تجارب متولیان پیشین یا طرح های مشورتی زمینه بهره مندی حداکثری حجاج را فراهم آورد.
ایشان متذکر شدند: از نظر روابط عاطفی نیز باید با گروه های زوار به عنوان میهمانان خداوند متعال از صمیم دل پذیرایی شود، البته امکان دارد بخشی از امور مربوط به روحیات، توقعات، انتظارات حجاج نیز باشد که با وجود تمام تلاش ها، برخی افراد هم چنان ناسازگاری داشته باشند که مدیران و دست اندرکاران حج باید توجه داشته باشند که این همان امتحان الهی برای شرح صدر است و باید با نهایت حلم و بردباری در این مواقع رفتار شود.
حضرت آیت الله سید علی اصغر دستغیب ابراز داشتند: باید دقت کرد که اخلاق در حج اصل عمده است و در نزد صاحب این مکتب باید بر مدار اخلاق پیش رفت و با ایجاد زمینه لازم از نظر سخت افزاری و هم چنین روحانیونِ گروه های زوار باید سعی کنند تا حج حجاج به بهترین وجه انجام شود تا افراد احساس کنند یک وظیفه الهی را تام و تمام انجام دادند.

توليت معظم آستان مقدس احمدبن موسی الکاظم(علیهماالسلام) در پایان ضمن آرزوی موفقیت برای تمامی عوامل و دست اندرکاران حج عنوان کردند: آنچه که خداوند منّان بر مسلمانان واجب کرده و آثار و برکاتی که حج چه از لحاظ جنبه فردی و چه اجتماعی و هم چنین کمک به عظمت و شوکت اسلام تنها بخشی از اهمیت مراسم حج است و از این نظر افراد می بایست در صحبت ها و گفته ها با یک آمادگی قبلی در راستای پاسخگویی به این شبهات برآیند و از بیان مسائلی که ممکن است بازتاب خوبی نداشته باشد ممانعت به عمل آید.

نظر دهید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

آرشیو اخبار